lördag 5 mars 2011


Ja... Jo...
Det var ett tag sedan jag skrev och uppdaterade något här på bloggen. Datorn kraschade och det tog nästan tre månader att fixa till den. Eftersom jag bara då och då haft tillgång till dator så har det mest blivit att jag har skickat och kollat mina mail.
Livet har trots det rullat på. Nästan som vanligt.

I början av december kom det in en flock med vildsvin i hästarnas hage och skrämde ut dem på asfaltsvägen. Lille shettisen Mysak och ridtravaren Princes blev påkörda av en bil. Båda klarade sig förhållandevis ganska bra. Mysak fick två knäckta revben och blev ordentligt mörbulltad, medans Princes fick en ordentlig sårskada i bogen som behövde sys. Båda hästarna har haft boxvila sedan olyckan. Men för två veckor sedan kunde lille Mys gå ut lite i hagen och i dag ska Sessan få komma ut. Gissa om det ska bli härligt!
Jag kommer berätta mer om olyckan och Princes´rehabilitering och visa bilder på hennes egna sida så fort jag får lite mer tid. (Skriver en liten not så fort det är gjort.)


Jag började ju för snart ett år sedan och lära mig att sticka, en hel del arbeten har det blivit. Både till nära och kära, men även till vänner och bekanta. Av allt detta har det naturligtvis blivit mängder av restgarn, och Smålänning som jag är så har jag sparat allt. Det har blivit en hel del som inte räcker till att göra något av. Det har jag skarvat ihop och nystat upp. Av dessa restgarnsnystan stickar jag tjocka sockor, vantar, mössor och halsdukar som jag ska skänka till hemlösa. Något som jag uppmanar alla andra som stickar att göra.
När det gäller min nya passion att sticka funderar jag på att starta en ny blogg som bara handlar om det jag stickar. Men jag vet inte riktigt ännu om jag kommer ha tillräckligt att skriva om.
Vi får se hur det blir med den saken....
Hur som helst så ska jag försöka komma igång och uppdatera den här bloggen som vanligt igen.

2 kommentarer:

 1. Vill du bli dagens blogg?
  Passa på att gå in och anmäl dig!

  De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

  eller kanske Följa varann på bloglovin?
  Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!
  (obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

  SvaraRadera
 2. Grymt bra blogg !
  Hur må du ? :)

  SvaraRadera