lördag 31 juli 2010

Tack du okände!!!

Idag på morgonen när vi gick för att titta till stona, såg vi spår på grusvägen från flera hästar. Vi hittade alla ston och gamle Fjodor i fel hage. Endast Lina och lilla Trixie gick kvar i den hage de skulle.
Mamma (som bor i ett hus närmare hagarna) hade vaknat vid 3-tiden och sett att det stod en bil på asfaltsvägen vid den hagen som det inte ska gå några djur i. Bilen hade stått där en kvart-tjugo minuter och sedan åkt. Troligen stannade bilen för att hästarna gick på vägen och när de sen gick in i hagen stängde de om hästarna så de inte skulle komma ut på asfalten igen.
När vi efter att vi släppt tillbaka hästarna i rätt hage gick runt och försökte klura ut varför hästarna gått ur sin hage med mängder av fräscht grönt gräs, såg vi spår av en flock vildsvin som gått rakt genom hagen och därmed troligen skrämt hästarna på flykt.
Vi vet inte vem eller vilka det var i bilen men jag är så tacksam att du/ni stängde in dem så ingen olycka inträffade. Ett helt hav av röda rosor är du/ni värd!!!
TUSEN TACK DU OKÄNDE!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar