söndag 2 maj 2010

Nytt bete


Idag har stona och de små ponnyhästarna fått nytt bete. Jonas har varit snäll och satt upp helt nytt stacket runt den nya hagen, och blev färdig under eftermiddagen. Efter att jag varit ute och ridit Rocky öppnade vi mellan den gamla och den nya hagen och lät alla hästana springa in. Det tog inte lång tid förens de åt av det spirande gröna vårgräset. Småhästarna åt som om de inte fått mat på flera veckor, medans de stora hästarna galopperade runt som ystra unghästar. Stackars små föl i magarna. De måste nog blivit smått sjösjuka, så som det borde guppat. Kanske väljer Sessans lille bebis att komma ut nu efter den upplevelssen. Fast jag tvivlar på det. Hon ser inte alls ut att vilja föla den här natten heller. Jag börjar bli ganska otålig i min väntan nu. Det skulle inte förvåna mig om det hinner bli midsommar innan de små liven ser dagens ljus.


2 kommentarer:

  1. Oj, fortfarande ingen bäbis. Trodde jag skulle läsa din blogg idag och få veta vad det blev. Själv har vi tillbringat helgen på hundutställning och ser idag ut som en nykokt kräfta i ansiktet, opps, solen tar visst redan så här års, smarta vi är!

    SvaraRadera
  2. Nej ingen bebis. Jag börjar bli trött på denna väntan nu. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det ju...

    SvaraRadera