onsdag 19 maj 2010

Sista avsnittet.

Ikväll sänds sista avsnittet på True Bloods säsong 2. Hur ska Emelie och jag klara oss till nästa omgång? Både hon och jag sitter klistrade varje onsdag kväll och ser med spänning på alla onaturliga varelser i Amerikanska Södern. A ja, på något vis kommer vi säker att överleva. Men hur?4 kommentarer:

 1. Hej, hittade hit från facebook och hur jag hittade dig där vet jag inte. Det är så när man är nyfiken ;)
  Nu har du ingen aning om vem jag är. Kan säga så mycket att jag tror att du tyckte att jag var en "förföljare" för ca 20 år sen. Kom varje dag och fick lära mig att rida, trots att jag nog egentligen var rädd för hästar. Din bror gillade att reta mig. Ringer det några klockor??
  Fundera lite så kollar jag in igen och ser om du har listat ut det :)

  SvaraRadera
 2. Hejsan du Anonym!
  Förföljare för ca 20 år sen som fick lära sig att rida trots rädsla. Och så retad av min bror, som många blev... Hmmm... Jag har två förslag, Jennie eller Melan?

  SvaraRadera
 3. Visst är det jag, Jennie. Kanske inte så svårt att lista ut...
  Kul att "hitta" dig och se att du fortfarande brinner för dina hästar. Åkte förbi er, ja eller rättare sagt ute på vägen, i lördags. Hälsade på brorsan i Buskebo. Annars är det inte så mycket som drar åt de hållen längre :(.
  Vi hörs!!
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Åh! Vad kul Jennie! Att du inte kom upp och tog en fika! Det hade varit så kul att träffa dig. Ska försöka hitta dig på facebook må du tro. ;)Glöm inte att hälsa "Diddi" från mig.

  SvaraRadera