lördag 19 december 2009

Håll kärleken vid liv

Jag har ju lovat att jag ska berätta vad jag fick för tips på hur ni killar ska göra för att hålla kärleken från era tjejer vid liv.
Först och främst Sluta inte att uppvakta!
För trots att du äntligen har vunnit din tjejs kärlek, har du inga garantier för att hon tänker stanna. Och vi tjejer är nämligen skapta att vi vill känna oss speciellt utvalda genom hela livet.
Ge din tjej komplimanger!
Det kan vara hur snygg, sexig, söt, vacker din tjej är. Eller vilken god mat, eller hur fint hon har gjort. Säg det gärna så andra också hör det. Åter igen vill vi känna oss speciella! Och det är vi ju, eller hur?
Hjälp till!
Det finns inget som så säkert kan få en tjej att tröttna som att få ta över killens mammas roll med att städa, laga mat, tvätta, diska.
Överaska!
Vem blir inte inte både glad och rörd av att blir lite överraskad ibland? Bjud på hemlagad middag istället för restaurang. Det gör inget att du inte är någon mästerkock, släng ihop "Mamma Scans köttbullar och Kungsörnens Snabb makaroner", det viktiga är att du har gjort ett försök. Mycket mer uppskattat än att bli bjuden på Café Opera.
Var romantisk!
Alla tjejer gillar romantik. Gärna vardagsromantik. Och det är ju så enkelt. Tänd ett ljus vid middagsbordet, plocka en blomma vid vägkanten (även en maskros är en blomma och faktiskt ganska vacker om man inte ser den som ogräs), var impulsiv och köp en blombukett när du ändå står i kassakön på ICA (kostar inte mycket)
Sist, men inte minst!
Säg att du älskar henne varje dag. Det är inte så att vi har dåligt minne på något sätt. Vi tjejer vill bara höra att vi är älskade.

Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar