söndag 24 januari 2010

Hur går det?

Nu har vi varit igång snart en vecka med vår företagstävling på MotioMera.se. Målsättningen är ju att koncernen Cellwoodgruppen ska komma så bra som möjligt till. Och vi ligger faktiskt på 2:a plats! Wow! Det hade jag inte trott. Nu gäller det att försöka ta första platsen, även om det är en bit till ledande Märko -Tryck AB. Drygt 3000 steg per deltagare bättre än oss är de. Men vad är egentligen 3000 steg att öka för varje person? Det måste väll gå? Om alla på jobbet bestämmer sig för att gå en promenad på 30 min extra varje dag så borde vi lyckas. En halvtimme ute i friska luften kan väll inte vara så farligt? Kom igen nu Cellwood! Ge järnet!

Min egna personliga målsättning är att ligga först just på Bruzaholms Bruk och det har jag lyckats med den här veckan, mycket tack vare att hingsten hoppade in till stona i torsdags, snacka om att jag fick motion då!
Totalt sett ligger jag på en 2:a plats! WOW!!! DET hade jag absolut inte trott! Före mig på första plats ligger någon med alias bc43. Endast 1523 steg mer i genomsnitt. Det bara ska jag stega upp mig till. Att öka mitt personliga genom snitt från ca 20 700 steg till 22 300 steg borde jag väll ändå fixa?

3 kommentarer:

 1. Hej, va duktig du är på att promenera, jag ska också ta på mig min stegräknare, det ger lite motivation att komma ut och röra på sig. Känner att jag behöver det! Håller tummarna för vinst.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej, va duktig du är på att promenera, jag ska också ta på mig min stegräknare, det ger lite motivation att komma ut och röra på sig. Känner att jag behöver det! Håller tummarna för vinst.
  Kram Sussie
  http://suzanamusic.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Hejsan Sussie!
  Ja stegräknaren ger verkligen en spark där bak så man tar sig ut.

  SvaraRadera