onsdag 3 augusti 2011

Ett udda sällskap

I kväll hade Emelie och jag med oss ett lite annorlunda sällskap när vi var ute och sprang. Nämligen en av våra katter! Vi försökte få honom att vända om hemåt men inte ville han det. Däremot stannade han på ett ställe. Så när Emelie och jag hade sprungit klart dagens runda var det bara att springa rundan en gång till fast åt andra hållet för att ta med oss katten hem igen. Han satt på en sten och väntade på oss precis där vi trodde. Men inte ville han med hem inte. Nej, han sprang in i skogen och försvann. Det är ju inte så långt hemifrån så jag tror att han kommer hem av sig själv under natten.
Rundan däremot gick väll "så där" dels för att katten var med oss och störde oss. Men så var både Emelie och jag fortfarande proppmätta efter middagen. Emelie gjorde en så himla god Pastaröra att vi var bara tvungna att ta en portion till. Trots att vi väntade lite längre än vi brukar innan vi gav oss av kände vi båda två att magen inte riktigt var på vår sida idag.
Vårt tempo hamnade på 6:45. Det har vi sprungit mycket bättre innan. Men man måste alltid försöka se något positivt i saker, och den här gången har vi i alla fall lärt oss att inte ta en portion till, utan om vi tycker om maten så spara lite tills efter träningen.

Pusha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar